Haberler

DEVLET HASTANESİNDE YENİ BİR UYGULAMA DAHA BAŞLIYOR

14 Şubat 2018 Çarşamba

Demirci Devlet Hastanesinde her alanda yenilikler yapılmaya devam edilirken, hastane yönetimi yeni bir uygulamayı daha uygulamaya alıyor.

2017 yılında 150 Bin’e yakın hasta tedavisi, 2 Bin’e yakın ameliyat yapılan Devlet Hastanemizde, Çocuk Hastalıkları Uzmanı, Göz Hastalıkları Uzmanı ve Kulak Burun Boğaz ( K.B.B.) Uzman Doktorları da haftanın belirli günlerinde ek poliklinik hizmeti sunuyor.

SMS SİSTEMİ UYGULAMASI BAŞLIYOR

Devlet Hastanesi Başhekimliğince hastaneye muayeneye gelen her hastanın poliklinik hizmetlerindeki her aşaması sms ile cep telefonuna bilgilendirme yapılacak. 

Devlet Hastanesine muayene için gelen her hastanın poliklinik kaydından, laboratuvar sonuçları, patoloji sonuçları, hasta ilaç reçete onaylarında bundan sonra T.C. kimlik numarası kaydı ile sms olarak gönderilecek.

Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Doktor İlker Çokboz "   Demirci Devlet Hastanemizin gelişmesi ve büyümesi için her alan yenilikler yapmaya devam ediyoruz. Hastanemize gelen her hastamızın en iyi şekilde sağlık hizmetlerinden yararlanması amacıyla sms sistemini uygulamaya koyduk. Muayene için gelen her hastamızın tedavi hizmetleri ve tahlil sonuçları gibi bilgilendirmeler hastanemiz sistemince cep telefonlarına sms  olarak gönderilecek " dedi.

4499

Tüm Haberler