Haberler

KARARI SEN VER DEMİRCİ !!!

8 Şubat 2018 Perşembe

Demirci Belediyesi İlçe merkezine yapacağı kent merkezi yatırımının hangi projenin yapılması için vatandaşlarımıza soruyor.

Belediyemiz tarafından ilçemiz Cumhuriyet meydanına başlanan Kent Merkezi yatırımının hangi projeden yapılması için anket çalışmasına başladı. 

Belediyemiz web sitesinde oluşturulan anlet bölümüne vatandaşlarımız girerek orada bulunan 3 projeden hangisinin Cumhuriyet meydanına yapılacağını oylayacak. 

01 Mart Perşembe günü saat 17:00'a kadar devam edecek olan anket sonuçlarına göre vatandaşlarımız oyları ile seçilen proje ilçemize yapılacak. 

DEMİRCİ HEPİMİZİN, PROJEYE HALKIMIZ KARAR VERECEK

Belediye Başkanı Selami Selçuk " Demirci hepimizin. İlçemize yapacağımız kent merkezi yatırımını vatandaşlarımız web sitemize girerek yayınlanan anket bölümündeki 3 projeden birini seçecekler. Yaklaşık 20 gün sürecek olan oylama sonucunda 01 Mart 2018 günü son bulacak. İlçemize yapılacak olan yatırımın projesinin onayını halkımız verecek. Amacımız yüzyıllar boyu kullanacağımız kent merkezi yatırımının hangisi olacağına Demircililerin karar vermesidir  " dedi. 

Vatandaşlarımız anasayfanın sağ tarafındaki nöbetçi eczane bölümün altındaki bölüme tıklayarak ankette bulunan projelerden birini seçerek oylarını kullanabilirler. 

Oyunuzu Kullanmak İçin Aşağıdaki Linke'de Tıklayabilirsiniz ; 

http://www.demirci-bld.gov.tr/anket.aspx

5305

Tüm Haberler