Haberler

BAŞKAN SELÇUK'TAN, DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİM'İ ÇOKBOZ'A ZİYARET

26 Ocak 2018 Cuma

Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Doktor İlker Çokboz'u ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

26 Ocak 2018 Cuma günü İlçemiz Devlet Hastanesini ziyaret eden Belediye Başkanı Selami Selçuk, 23 Ocak 2018 Salı günü Sağlık Bakanlığı atama programı çerçevesinde Demirci Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Uzman Doktor İlker Çokboz'u makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Başkan Selami Selçuk ve beraberindeki heyet daha sonra Fizik Tedavi bölümüne geçerek buraya yeni  alınan cihaz ve araç gereçleri yerinde incelediler.

Başkan Selami Selçuk ziyarette yaptığı konuşmada " Devlet Hastanemiz Başhekimliğine atana Doktor İlker Çokboz'a ve idari birimlere atanan arkadaşlarımıza görevlerinde sonsuz başarılar diliyorum. Devlet Hastanemiz vatandaşımıza en iyi sağlık hizmetini sunuyor. İnşallah önümüzdeki günlerde Kadın Doğum Uzmanı ve Ortopedi Doktorumuzda görevlerine başlayacak. Geçtiğimiz günlerde girişim yaparak hastanemiz Fizik Tedavi bölümüne kazandırdığımız fizik tedavi hastaları için gerekli olan cihazları ve araç gereçleri yerinde gördük. Devlet Hastanemizin ihtiyaçları noktasında her daim gerekeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Devlet Hastanesi Başhekimi İlker Çokboz ise " Belediye Başkanımız Sayın Selami Selçuk'un ziyareti bizleri mutlu etti. Demirci benim ikinci memleketim. Demirci Devlet Hastanemizin gelişip büyümesi adına gece gündüz demeden çalışacağız " dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'un, Devlet Hastanesi ziyaretine AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti. 

3347

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ