Haberler

ŞANLI ORDUMUZA, AL BAYRAĞIMIZ İLE DESTEK OLALIM

22 Ocak 2018 Pazartesi

Türk Ordusu’nun Afrin’de başlattığı operasyon kararlılıkla devam ederken, Demirci Belediyesi de ilçe merkezi ve mahallelerinde ev ve işyerlerine bayrak asılması için çağrıda bulundu.

Afrin bölgesinde terör yuvalarını bitirmek için Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 20 Ocak Cumartesi günü akşam saatlerinde başlayan Afrin operasyonu tüm kararlılığı ile devam ediyor.

Afrin’de operasyonda olan şanlı ordumuza moral vermek amacı ile Demirci'de ki tüm ev ve işyerlerinin Türk Bayrakları ile donatılması çağrısında bulunan Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk " Demirci Belediyesi olarak bünyemizde bulunan hizmet binalarımızı şanlı bayrağımız ile donattık. Şanlı ordumuz Afrindeki kara terör yuvalarını birer birer dağıtıyor. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Mehmetçiğimize, aziz  milletimiz olarak dualarımız ile destek veriyoruz. Bizde Demirci Belediyesi olarak ordumuza destek için ev ve iş yerlerimizi ay yıldızlı bayraklarımız ile donatalım. Rabbim yapılan operasyonda ordumuzu muzaffer eylesin "dedi. 

2446

Tüm Haberler