Haberler

ŞANTİYE KURULUYOR, BÜYÜK YATIRIM BAŞLIYOR

22 Ocak 2018 Pazartesi

Yatırımlar şehri Demirci'de büyük bir yatırımında daha startı veriliyor.

6 Aralık 2017 tarihinde Ankara Adalet Bakanlığında ihalesi yapılan Demirci yeni cezaevinin yapım ihalesini kazanan Ada İnşaat firması yetkilileri Demirci'ye gelerek Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret etti.

Ada İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Sezen ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaretinde, yapılacak olan inşaat çalışması ve şantiye alanı ile ilgili görüş alış verişinde bulundular. Firma yetkili sezen en kısa sürede inşaata başlamak için şantiye kurulumuna başlanacağı ve hava şartlarına göre ihalede belirtilen süre içerisinde Demirci cezaevi inşaatını tamamlayacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta" Firma yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Demircimizde büyük bir yatırım daha başlıyor.Belediyemiz olarak fen işleri ekiplerimiz başta olmak üzere ve tüm birimlerimiz ile yapılacak olan çalışmalarda gerekli desteği veriyoruz. Cezaevi yatırımın tamamlanması ile birlikte ilçemize ekonomik manada büyük bir katkı verecektir" dedi.

Belediye Fen İşleri ekiplerinin de yer aldığı görüşmede inşaat alanındaki inşaat planları üzerinde teknik detaylarda incelendi.  

3610

Tüm Haberler