Haberler

YENİLENEN YÜZÜYLE TAEKWONDO SPOR SALONU AÇILIYOR

11 Ocak 2018 Perşembe

Demirci Belediyespor taekwondo spor salonu yenilenen yüzüyle açılıyor.

Demirci Belediyespor Taekwondo spor kulübü tarafından Belediye Başkanı Selami Selçuk'a gelen talep üzerine spor salonunda yenilenme tadilatı yapıldı.

Demirci Belediyesi fen işleri ekiplerince Hacı Hasan Mahallesi Tahtacı Pınar Sokakta bulunan taekwondo spor salonunda yeniden düzenleme yapılarak hizmete sunuldu.

14 Ocak Pazar günü saat 13:00'da Demirci Belediyespor Taekwondo spor kulübünün açılışı gerçekleşecek.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Sporcularımıza her daim önem verdik ve belediyemiz olarak destekledik. Her yıl salon sporlarında ilçemize başarılar getiren taekwondo spor kulübümüzün salonunu yenilecek. Salonun elektrik tesisatını baştan aşağı yenilerken, soyunma odaları, sporcularımız için mutfak, havalandırma vantilatörleri yenilendi. Ayrıca salonun daha güzel bir görünüme kavuşması amacıyla da iç ve dış cephe boyama yapılırken, sporcular için yeni tatami ( zemin süngeri ), kolonlara yeni koruma süngerleri ve brandaların montajları yapılarak hazır hale getirildi. Demirci Belediyespor Taekwondo spor kulübümüzün salonunun sporcularımıza hayırlı olmasını diliyor, yapılacak olan açılış törenine tüm halkımızı davet ediyorum " dedi. 

Taekwondo spor kulübünün açılışında sporcular tarafından birbirinden güzel gösteriler sergilenecek.

2551

Tüm Haberler