Haberler

MAHALLELERE HİZMET YAĞMURU DEVAM EDİYOR

9 Ocak 2018 Salı

Yatırımlar şehri Demirci'de mahallelerimize yatırım ve hizmet yağmuru devam ediyor.

İlçemize bağlı 16 mahalleye Manisa Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı (YİKOP) tarafından yaklaşık 15 Bin metrekare parke taşı döşemesine aralıksız devam ediliyor.

Mahallelerden gelen yoğun  talep üzerine Kaymakam Mutlu Akyol ve Belediye Başkanı Selami Selçuk'un girişimleri sonucu mahallelerimizin ihtiyacı olan parke taşı Manisa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca mahallelere gönderildi. Parke taşı ihtiyacı olan mahalleler de muhtarlıklarca belirlenen yerlere parke taşı döşenerek daha düzenli hale getiriliyor.

Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol ve Belediye Başkanı Selami Selçuk ve Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar'da, parke taşı döşemesi yapılan mahalleleri ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kaymakam Akyol , Başkan  Selçuk ve Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar, Kulalar mahallesi ziyaretinde parke taşı döşemesi yapılan alanda devam eden çalışmaları yerinde incelediler.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklama da " Mahallelerimizden gelen talep üzerine parke taşı ihtiyacının karşılanması amacıyla Manisa Valiliği tarafından 16 mahallemize parke taşları gönderildi ve döşenmesine başlandı. Hükümetimiz İlçemizin her noktasında yatırımlarını sürdürürken, mahallelerimizde hizmet sunmaya devam ediyor"dedi.

2568

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ