Haberler

KALORİFER VE KAPI MONTAJINA BAŞLANDI

29 Aralık 2017 Cuma

İlçemiz Akıncılar mahallesindeki yeni sağlık ocağı yapım çalışmaları aralıksız tüm hızıyla devam ediyor.

Akıncılar, Fatih ve çevre mahallelerden belediyemize gelen yoğun talep üzerine Belediye Başkanı Selami Selçuk girişimleri ile, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde Akıncılar mahallesine sağlık ocağı kazandırılmasına karar verilmesinin ardından çalışmalara başlamıştı.

Sağlık ocağı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak kullanılacak bölümlerindeki oda pencerelerinin montajı, elektrik tesisatının döşemesi ve alçıpan çalışmaları tamamlandı. Sağlık ocağında bölümünde asma tavan çalışmaları devam ederken, bir yandan taban fayans döşemesi ve kalorifer tesisatı ve odalara kalorifer peteği montajı yapılıyor. Ekipler Sağlık ocağı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak kullanılacak olan odalarında kapı montajlarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Akıncılar mahallemize yapılan sağlık ocağında devam eden çalışmaları yakından takip ediyoruz.  İnşallah çalışmalar tamamlandığında halkımızın hizmetine sunulacak" dedi. 

Akıncılar mahallesi yeni sağlık ocağı içerisinde 6 poliklinik odası, emzirme odası, gebe izleme odası, aşı odası ve acil müdahale odaları yer alırken, aynı binada İlçe Sağlık Müdürlüğü de hizmet verecek.

2296

Tüm Haberler