Haberler

TARİHİ DEV YATIRIM DEMİRCİ'DE. BİZ BİRLİKTE DEMİRCİYİZ

13 Aralık 2017 Çarşamba

Demirci tarihi dev bir yatırımı daha kazanmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

Demirci Belediyesi koordinesinde arsa alımında stk'larında desteği ile Demirci'ye uzun zaman kazandırılması için gayret gösterilen açık cezaevi projesi neticelendi.  6 Aralık 2017 Çarşamba günü Ankara Adalet Bakanlığında Demirci Açık Cezaevinin ihalesi gerçekleşti. İhale sürecinin tamamlanması ile birlikte en kısa sürede açık cezaevi inşaatının başlaması bekleniyor.

Demirci Açık Cezaevi bünyesinde 1 adet 240 kişilik cezaevi, 3 blok halinde 60 adet lojman, 1 adet ziyaretçi bekleme binası, İdari Bina, 1 adet atölye, kantin ve yemekhane yer alacak.

BU YATIRIM, YENİ YATIRIMLARIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demircimizde güzel günler başlıyor. Uzun süredir Belediyemiz olarak takip ettiğimiz, 240 kişilik yeni ceza ve infaz kurumu açık cezaevinin ihalesi 6 Aralık Çarşamba günü 24 Milyon 498 Bin Lira bedel ile ihale edildi. Aralık ayı sonunda yer tesliminin yapılması ve inşaatın başlaması ile birlikte Demirci Açık Cezaevi 500 günde tamamlanması bekleniyor. Bu konuda Demircimiz yek vücut olarak birlik ve beraberlik içinde hareket etti. Bizlere bu noktada destek veren bütün Demircili hemşerilerime, sivil toplum kuruluşlarımıza ve Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Cengiz Öner'e ve bürokratlarımıza, milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca arsa alımında maddi desteklerini esirgemeyen Sivil Toplum Kuruluşlarımıza ve vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu süreçte cezaevinin ilçemize kazandırılmasında azim ve gayret gösteren Ak Parti Demirci eski ve yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu mücadelemiz bir ve beraber olmamız, aynı zamanda Demircimize kazandıracağımız yeni yatırımlarında önünü açacaktır. Bundan sonrada hemşerilerimizin göstereceği desteğe güvenimiz tamdır. Önümüzde Demirci Kent Merkezi projemiz var. Buranında ihalesini önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz "dedi.

AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar " Demircimize yeni yatırımlar kazandıracağız. Yeni yatırımların müjdesini de yeri ve zamanı geldiğinde hemşerilerimiz ile paylaşacağız. 240 kişilik yeni ceza evi ilçemize hayırlı olsun. Bundan sonrada memleketimize güzel hizmetler alabilmemiz için her birlikte el ele verip çalışacağız" dedi.

Demirci Açık Cezaevi yatırım haberi 13 Aralık 2017 tarihli Halıkent Gazetesinde de manşetten yer verildi. 

                      

6561

Tüm Haberler