Haberler

BAŞKAN SELÇUK, SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ.

12 Kasım 2017 Pazar

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Türkiye Şampiyonasına gidecek olan Demirci Belediyespor Taekwondo kulübü sporcularını çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi.

12 Kasım 2017 Pazar günü Demirci Belediyespor Taekwondo spor kulübünü ziyaret eden Belediye Başkanı Selami Selçuk, 2017-2018 Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun düzenlediği Minikler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerindeki yarışmalara ve okullar arası yarışmalara katılacak olan sporculara, antrenör ve hocalara başarılar dileyerek Demirci Belediyespor yazılı eşofman takımı hediye etti.

Demirci Belediyespor Taekwondo kulübü Baş Antrenör 5.Dan İrfan Ataş “ Sporcularımızın bu yılki hedefi Türkiye şampiyonasından mutlak madalya getirmektir. Belediye Başkanımız Selami Selçuk, her daim kulübümüze olan desteklerini esirgememiştir. Kendisine sporcularımız ve antrenörlerimiz adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Spora ve Sporcuya her daim destek verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Selami Selçuk “ Gençlerimizin spor yapması bizleri mutlu ediyor. Sporcularımızın taekwondo da başarı sağlamasında elbette antrenörlerin katkısı çok büyük. İlçemizin spor alanında başarılar yakalaması için belediyemiz olarak desteklerimizi sürdüreceğiz. Sporcularımıza müsabakalarında başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Selami Selçuk, sporculara ve Taekwondo antrenörleri Baş Antrenör 5.Dan İrfan Ataş, Antrenör 3. Dan Dr. Erdal Küçükali,  Salon Antrenörleri 3. Dan Kadir Aadamaz, 3. Dan Dr. Yusuf Çakır ve 2. Dan Ali İhsan Yamanada Demirci Belediyespor yazılı eşfoman takımı hediye etti.

3817

Tüm Haberler