Haberler

ANKARA'DA DEMİRCİ RÜZGARI

19 Ekim 2017 Perşembe

Demirci Belediyesi, İlçenin yöresel ürünlerini tanıtım atağını sürdürüyor.

Ankara’da her yıl düzenlenen Ege illeri tanıtım günleri fuarının bu yıl 10'uncusu düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezinde yapılan fuara Demirci Belediyesi Manisa'yı temsilen yer aldı. 18 Ekim Çarşamba günü açılış töreni yapılan Ege İlleri Tanıtım fuarına Türkiye'nin birçok ile ve ilçesinden Belediyeler katılırken, fuarda en çok ilgi gören stand Belediyemizin standı oldu.

Fuarın açılışı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yapıldı.  Demirci Belediyesi standı Ankara’da ikamet eden Demircililerin akınına uğrarken, çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlarda standımızda Demirci'nin yöresel ürünlerinden aldılar.

Belediyemiz standında Demirci Hünnap'ı, Hünnap Lokumu, Demirci Karafırın Ekmeği, Çitlembik ve Çitlembik gibi ürünler yer alıyor.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, Ege İlleri Tanıtım günleri fuarının açılış törenine katıldı.  Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'da standımızı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Bakan Eroğlu'na Demirci'nin yöresel ürünlerini tanıttı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Belediyemiz olarak ülkemizin çeşitli illerinde yapılan tanıtım fuarlarına katılmaya devam ediyoruz. Ankara'da her yıl yapılan ege tanıtım illeri fuarına Manisa'yı temsilen Belediyemiz yer aldı. Standımızda İlçemizde üretilen yöresel ürünleri sergiliyor, tanıtımını yapıyoruz" dedi. 

Ankara 10'uncu Ege İlleri Tanıtım Fuarı 22 Ekim Pazar günü sona erecek. 

2767

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ