Haberler

BAŞKAN SELÇUK'TAN, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

19 Ekim 2017 Perşembe

Belediye Başkanı Selami Selçuk, 19 Ekim Muhtar günü olması dolayısı ile günün anlam ve önemini belirten bir mesaj yayınladı.

Muhtarların demokrasinin gelişmesine katkıda bulunurken yerel yönetime katılımı sağlamanın da önemli araçlarından birisi olduğunu ifade eden Başkan Selami, Selçuk "Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. 15 Temmuz günü canlarını hiç düşünmeden meydanlarda demokrasiyi savunan muhtarlarımıza şükranlarımızı sunuyorum.  Ayrıca o gece demokrasi şehidi olan Kazan İlçesi Ahi Köyü Muhtarı Ali Anar'a Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum " dedi.

Başkan Selçuk mesajına şöyle devam etti, " Halkımıza hizmet noktasında ilçemizdeki mahalle muhtarlarımızla diyalogumuzu sürdürmekteyiz. Gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlçemizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor, hayatını kaybeden muhtarlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

850

Tüm Haberler