Haberler

BİSİKLET YARIŞI NEFES KESTİ, TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR

21 Mayıs 2017 Pazar

Demirci Belediyesi sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında düzenlenen bisiklet yarışması düzenlendi.

21 Mayıs 2017 Pazar günü düzenlenen bisiklet yarışması 5 ayrı yaş gurubunda gerçekleştirildi. Belediye tarafından bisiklet yarışına katılan sporculara tişört, kask, dizlik ve dirseklik hediye edildi. İlk yarış saat 10.00'da Kuloğlu camii üzerinden başladı. 7-9 yaş grubunun yarıştığı ilk yarışın startı Belediye Başkanımız Selami Selçuk tarafından verildi.

Bisiklet yarışında 7-9 yaş grubunun yanı sıra 10-12 yaş, 13 - 15 yaş, 15 Yaş üzeri ve 3-6 yaş grubu yarışçılar kıyasıya mücadele verdi.  Her grubun yarış finalleri ise Kültür Sarayı önünde son buldu.

Yaklaşık 2 saat süren yarışlarda bisiklet yarışmasına katılan yarışmacıların aileleri de ayrı bir heyecan yaşarlarken,  vatandaşlarda evlerinin önlerine çıkarak yarışmacılara alkış yaparak destek verdiler.

Yarışmanın jüri heyetinde ise Belediye Meclis Üyesi Mehmet Acar, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Özaşıcı, Beden Eğitim Öğretmeni Ahmet Karakaya ve İlçe Esnaflarından Serdar Çorlu yer aldı.

5 yaş grubunda yarışların tamamlanması ile birlikte Kültür Sarayında ödül töreni düzenlendi. Düzenlenen ödül törenine Belediye Başkanı Selami Selçuk, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Acar, Akif Altunbaşak, Mehmet Çetin, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Özaşıcı, Jüri Üyesi Beden Eğitim Öğretmeni Ahmet Karakaya ve Jüri Üyesi Serdar Çorlu tarafından takdim edildi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ödül töreni öncesinde yaptığı konuşmada " Demirci bugün çok güzel bir gün yaşadı. Bu organizasyon bugün bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımıza yarışma alışkanlığını kazandırma noktasında önemli bir etkinlik olurken, ailelerde güzel bir heyecan yaşadı. Çok şükür kazasız belasız büyük hadiseler yaşamadan yarışları tamamladık. Organizasyonun düzenlenmesinde emek veren herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımız evde bilgisayar veya tablet başında oturarak değil, bisiklete binerek spor yaparak vakit geçirmeleri önemlidir. Demirci Belediyesi olarak bu tür organizasyonları düzenlemeye devam edeceğiz " dedi.

Yarışma da Birincilere Klavyeli Tablet - Madalya, İkincilere Gram Altın, Madalya , Üçüncülere Akıllı Saat verildi.

BİSİKLET YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN YARIŞMACILAR

15 YAŞ ÜZERİ

1- Doğan TOSUN

2- Furkan SÖNMEZ

3- Fatih GÜL

13-15 YAŞ GRUBUNDA

1- İSMAİL CEYLAN

2-AHMET BUĞRA GÖKÇE

3- CİHAN ERSÖZ

10-12 YAŞ GRUBU

1- SEYHAN GÜLBAY

2- MEHMET ALİ İZCİ

3- MUSTAFA KUMRU

7-9 YAŞ GRUBU

1- ALP KIVANÇ BİBEROĞLU

2- ARDA IŞIKLI

3- SEYFULLAH DEMİR

3-6 YAŞ GRUBUNDA

1- ARDA AKDEMİR

2- SEYİT ENSARİ YÜCEL

3- BASRİ BAŞİN

6159

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ