Haberler

ÇEVRE DÜZENLEMESİNE MAHALLEDEN TAM NOT

28 Nisan 2017 Cuma

Demirci'nin her noktasında hizmetlerini aralıksız sürdüren Demirci Belediyesi,Kılavuzlar mahallesinden gelen talebi anında çözüme kavuşturdu.

İlçemiz Kılavuzlar Mahalle Muhtarlığından Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a, cami derneğine ait alana mahalle sakinleri için sosyal dinlenme ve park alanı yapılmasını talep etti Belediye Başkanımız Selami Selçuk'ta, Fen İşleri  ekiplerine gerekli çalışmanın başlaması talimatını verdi.

Belediyemiz Fen İşleri ekiplerince Kılavuzlar Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğine ait alanda iş makineleri ile hafriyat temizleme ve tesviye çalışması yaptı. Yaklaşık 130 metrekarelik alana Fen İşleri ekiplerince bordür taşları ile düzenleme yapıldı. Diğer yandan alan çevresi yeşil çitlerle örülerek, düzenli hale getirildi. Yaklaşık bir ay süren çalışmalar tamamlanarak mahalle halkının hizmetine sunuldu.

Kılavuzlar Mahalle Muhtarı Mahmut Öncü " Mahalle camimiz önüne yapılan düzenlemeden dolayı mahallem adına Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi. 

2169

Tüm Haberler