Haberler

YERYÜZÜNÜN MELEKLERİNDEN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

21 Mart 2017 Salı

21 Mart Dünya Down Sendromlular gününde, Rehabilitasyon merkezinde eğitim alan down sendromlu çocuklar, Başkanımız Selami Selçuk'u makamında ziyaret etti.

21 Mart Dünya Down Sendromlular ve Farkındalık gününde Belediye Başkanımız Selami Selçuk'un misafirleri çok özeldi. İlçemiz Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören 6 Down Sendromlu öğrenci Demirci Belediyesine gelerek, Başkanımız Selami Selçuk ile buluşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Çocuklarla tek tek ilgilenen Başkanımız Selami Selçuk " onlar bize Allah'ın birer armağanı, onlara gözümüz gibi bakmalıyız" dedi.

Down sendromunun bir hastalık değil, bir farklılık olduğunu belirten Başkanımız Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Down sendromlu bireylerin engelli bireyler olarak değil, özel bireyler olarak tanımlanması daha doğru olacaktır. Down sendromlu bireylerin, doğumdan itibaren başlayan düzenli ve disiplinli çalışma sonucunda sosyal yaşamda yer edinebilirler. Down sendromlu bebeklerde erken ve sürekli eğitimin büyük önem taşımaktadır. Yeryüzünün melekleri olan bu yavrularımıza gözümüz gibi bakmalıyız " dedi.

Belediye Başkanımız Selami Selçuk, kendisine ziyarete gelen çocuklara günün anısına çeşitli hediyeler vererek mutluluklarına ortak oldu.

Ziyarette Demirci Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Eşref Mazılı, Özel Öğretim Öğretmenleri Şefika Tüfenkçioğlu, Azize Çetintaş ve Özden Dede'de yer aldılar.

2284

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ