Haberler

MANİSA MİLLETVEKİLİ SELÇUK ÖZDAĞ'DAN İLÇEMİZE ZİYARET

20 Mart 2017 Pazartesi

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ , Demirci Belediyesi tarafından düzenlenen programa katılmak üzere İlçeyi ziyaret ederek, bir dizi temaslarda bulundu.

Demirci Devlet Hastanesi önünde karşılanan Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ak Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ilk olarak Demirci Kaymakamlığına geçerek Kaymakam Mutlu Akyol'u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.  Selçuk Özdağ daha sonra ilçemiz Akıncılar Mahallesinde hizmet veren tekstil fabrikasına geçerek ziyaret etti.

Ak Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ " CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Trabzonda bu yetkileri peygambere verseniz peygamberi  bozar sözlerine tepki göstererek, peygamber efendimiz ve Bir buçuk milyarlık Müslüman aleminden özür dilemesi gerekiyor. Bu toplum Müslüman bir toplum. Peygamberler günah işlemezler, ismet sıfatına haizdirler. Sayın Baykalın ifadesi açık, maksadını aşan bir ifade var ortada. Biz Baykalında Müslüman olduğuna inanıyor, aynı zaman peygamber efendimize inandığını biliyoruz, Kutlu doğum haftasına güzel sözler ile peygamberimize iltifat ettiğini biliyoruz. Sayın Baykal lütfen sözlerinizi geri alınız " dedi.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin Türkiye'ye gerekli olduğunu söyleyen Selçuk Özdağ " Dün HDP'ye oy veren kürt kardeşlerimiz HDP'nin gerçek yüzünü gördüler. HDP'ye oy veren kardeşlerimiz 16 Nisan'da evet diyecekler. Sayın Alparslan Türkeş ve merhum Muhsin Yazıcıoğlu Ülkülerin fikir babası Seyit Ahmet Arvasi'de Başkanlık sisteminden yanaydılar. Bugün Devlet Bahçeli'de Başkanlık sistemi diyorsa, bütün ülkücülerinde Başkanlık sistemini desteklemelidirler. CHP'liler de yol yakınken hayır kampanyasını bıraksınlar. Gelsinler Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini desteklesinler" dedi.

6497

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ