Haberler

BAŞKANLARDAN HAFTANIN SON GÜNÜNDE 3 MÜJDE BİRDEN

17 Şubat 2017 Cuma

İlçemiz Devlet Hastanesinin gelişip büyümesi için Başkanımız Selami SELÇUK ve Ak Parti İlçe Başkanı Ertuğrul UYAR’ın Bakanlık nezlinde yapmış oldukları girişimler sonuç verdi.

Başkan SELÇUK ve İlçe Başkanı UYAR Devlet Hastanesine 3 yeni Uzman Doktorun daha atanacağını müjdelediler. 

Sağlık Bakanlığı Devlet hizmet hükümlülük kurası 73. dönem atamasında ilçemiz Devlet Hastanesine 1 Göz Doktoru, 1 Anestezi Uzmanı ve Çocuk hastalıkları uzmanı ataması yapılacak.

Ak Parti İlçe Başkanı Ertuğrul UYAR yaptığı açıklamada ‘’ Yeni devlet hastanemizin gelişmesi ve büyümesi için çalışmalarımızı sürüdürüyoruz. İlçemize ay sonunda 3 yeni uzman hekim ataması yapılacak. Yeni doktorlarımızın Demircimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor bu noktada emeği geçen Milletvekillerimize ve Belediye Başkanımıza ve Hastane Başhekimimize çok teşekkür ediyorum.

Belediye Başkanımız Selami SELÇUK ise ;  Geçtiğimiz haftalarda Hastanemizde Göğüs Hastalıkları uzmanı ve Dahiliye Uzmanı görevlerine başladılar. Şimdi de önümüzdeki ay hastanemize atanacak olan 3 uzman Doktorumuz olan Göz doktoru, Çocuk hastalıkları uzamnı ve Anestezi uzmanı doktorlarımızın göreve başlamasını bekliyoruz.Demircili vatandaşlarımızın daha iyi sağlık hizmeti alması için Hastanemizin gelişmesi için bütün gayretimizle çalışmalara devam ediyoruz.İlçe Teşkilatımıza ve Hastane Başhekimimize gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. dedi.

4192

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ