Haberler

DEMOKRASİ NÖBETİNDE 5. GÜN, İŞTE TÜRKİYE GERÇEKLERİ

20 Temmuz 2016 Çarşamba

Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ/PDY darbe girişimi Milli irade tarafından engellenirken, 4 gündür devam eden demokrasi nöbetinde Tarihçi Ozan Erdem'de katıldı.

19 Temmuz 2016 Salı günü Belediye hizmet binası önünde gerçekleşen demokrasi nöbetine Demirci halkı meydanlara indi. Tarihçi Ozan Erdem'in katılımları ile gerçekleşen Demokrasi Nöbetinde, Demirci halkı Milli İradeye sahip çıktı.

Demokrasi Nöbetinde halka hitap eden Belediye Başkanı Selami Selçuk " Demirci her zaman olduğu gibi bugünde göğsümüzü kabarttı. Böyle güzel bir memlekete Belediye Başkanı olduğum için gururluyum. 5 günden beri milletimiz bir mücadele veriyor. Mücadelenin hakkını da veriyor. Gelirken televizyonda bir görüntü izledim. 15-16 yaşlarında bir kız tankın karşısına geçerek ben ölmeye hazırım, sen beni öldürmeye hazırmısın diyor. Daha öncelerde okuduğum bir hatırada ise, Mustafa Kemal Atatürk anlatıyor. 57. Alay Anafartalar da sırasını bekleyen asker kuran okuyor, ön cephede şehit düşen arkadaşının yerine geçecek. Belki bir kaç dakika içinde şehit düşecek. Öndeki şehit düşerken, arkada kuran okuyan asker kitabı kapatıp cephede şehit oluyor. Bu millet vatanının birlik ve beraberliğine kast edecek hainlere karşı her daim devletinin yanında olmuştur" dedi.

Tarihçi Ozan Erdem'de konuşmasında " Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize, yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Bu millet atasına layık, ümmetine layık bir millet. Biz kefenimizi giyerek yola çıktık demişti üstad.  O başkomutan Uzun Adam, işte bunun bir söz olmadığını uçağı marmaristen yola çıkarken, İstanbul'a  bir Manisalı bir komutan Cumhurbaşkanımıza İstanbul'a gelin diyor. Uzun adam uçağa bindikten sonra pilota uçağı kıbleye doğru döndür diyor. Bu mukaddes necip millete meydanlara inin demokrasiye sahip çıkın diyor. Lakin Cuma gecesi himmet dediler, alnı secdeye değen adamdan zarar gelmez dediler. Resulü Ekrem efendimiz, Müslüman bir sokulduğu yerden iki sokulmaz diyor efendimiz. 80 yıldır bize kuranı yasaklatanlar yüzünden şeytan sizi Allah'la aldatanlardan olmayın diyordu. İşte ikinci defa aldanmayacağımız dediğimiz ne biliyormusunuz. Maşallah kim gözaltına alındı ise o gece, aramızda bizden çok bağırıyorlardı. Ama bizi iki defa sokamayacaksınız bunu aklınıza sokun. Bu millet feraseti ve kalbi ile bir daha tuzaklara düşmeyecek. Hepinizden hesabı sorulacak. O tankların altında can veren, o şehitlerimizin hesabı sorulacak" dedi.

Tarihçi Ozan Erdem'in açıklamalarının video görüntüsünü gün içerisinde web sitemizden izleyebilirsiniz.

3334

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ