Haberler

TÜRKÜLER GÖNÜL TELİNİ TİTRETTİ, DEMİRCİ MUHTEŞEM BİR GECE YAŞADI.

28 Mayıs 2016 Cumartesi

Demirci Belediyesi sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türk Halk Müziği konseri Demircililere türkü dolu eşsiz bir gece yaşattı.

27 Mayıs 2016 Cuma akşamı İzmir Demircililer Derneği Türk Halk Müziği korosunun katılımları ile Ticaret ve Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleşen konsere Belediye Başkanı Selami Selçuk, eşi Güzide Selçuk, daire amirleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserde Türk Halk Müziğinin birbirinden güzel eserleri katılımcılara türkü dolu bir gece yaşatırken, 1983 yılı Türkiye ses yarışması birincisi solist Şengül Bakcanın seslendirdiği Türk Halk Müziği eserleri de salonu zaman zaman hüzünlendirdi, zaman zaman da eğlendirdi.

Yaklaşık 2 saat süren programın sonunda İzmir Demircililer Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çolak, Derneğin çalışmalarına destek veren, Belediye Başkanı Selami Selçuk'a teşekkür ederek, günün anısına çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.

Başkan Selçuk burada yaptığı konuşmada  "İzmir Demircililer Derneğinin yeni dernek binasını 01 Mayıs 2016 Pazar günü hizmete açtık. İzmir Demircililer derneği Demirci dışında okuyan öğrencilerimize de burs desteği vermektedirler. Belediyemiz olarak bu tür sosyal faaliyetlere ara vermeden devam edeceğiz " dedi.

İzmir Demircililer Derneği Yönetim Kurulu Üyesi  Mustafa Çolak ise, Belediye Başkanı Selami Selçuk'a derneğimiz çalışmalarına ve faaliyetlerine destek verdiği için teşekkür ediyorum " dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta günün anısına Mustafa Çolak'a teşekkür belgesi, Hilmi Güzel'e teşekkür belgesi, koro şefi Mustafa Bakcan ve eşi Şengül Bakcan'a günün anısına çiçek takdim etti.

3535

Tüm Haberler