Haberler

BAŞKAN SELÇUK'TAN, YAŞLILARIMIZA ZİYARET

3 Mayıs 2016 Salı

Belediye Başkanı Selami Selçuk, Miraç kandili dolayısı ile İlçemizde ikamet eden yaşlılarımızı evlerinde ziyaret ederek, kandillerini kutladı.

03 Mayıs 2016 Salı günü Belediye Başkanı Selami Selçuk ilçemizde mahallelerinde ikamet eden yaşlı vatandaşlarımızı ziyaret etti. Başkan Selçuk ziyaretlerde yaşlılarımızın ellerini öperek hediyeler takdim etti.

Belediye Başkanı Selami Selçuk ilk olarak Bahçeler mahallesinde marangoz ustası Kemal Çomak, Kalaycı ustası Nurullah Kalay, eşi Nazire Kalay ve Ummahan Gökbaş evlerinde ziyaret ederek ederek, mübarek kandil gününde mutlu etti. Başkan Selçuk daha sonra Pazar mahallesinde Hüseyin Tarhan, Kemal ve Mustafa İlhan'ı da evlerinde ziyaretinin ardından Kasımfakı mahalleside Ali Erdemir ve Hatice Erdemir çiftini de evlerinde ziyaret ederek kandillerini kutladı.

Başkan Selçuk son olarak Beyazıt mahallesin Bakiye Aziztekin isimli yaşlı bir teyzenin evini ziyaret ederek, hediye takdim etti. Ziyaretlerde Belediye Başkanı Selami Selçuk'a mahalle muhtarları da eşlik etti.

Başkan Selçuk yaptığı açıklamada " Bugün Miraç kandili. Zaman zaman belediye çalışmalarımdan fırsat buldukça yaşlılarımızı ve hastalarımızı ziyaret etmeye devam ediyorum. Miraç Kandili dolayısı ile de yaşlılarımızı ve hastalarımızı ziyaret ettim. Onları hiç bir zaman unutmuyoruz, bu mübarek günde de onları yalnız bırakmadık" dedi. 

2378

Tüm Haberler