Haberler

2022 YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

30 Haziran 2022 Perşembe

Eğitim Kenti Demirci'mize Yeni Bir Eğitimi Yatırımı Daha Yapılıyor.

57 yıl önce yapılarak eğitim öğretime başlayan Fatih Mahallesinde bulunan Cengiz Topel Enver Armağan İlkokulunun eski binası Manisa Valili Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığınca yeniden yapılmasına karar verildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında yer alan protokol çerçevesinde Türkiye genelinde ekonomik ömrünü tamamlayan okul binalarının yenilenme çalışmaları için protokol imzalandı.

Bu kapsamda Ticaret ve Sanayi Odası tarafından sunulan Manisa Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığınca Demirci Fatih Mahallesinde bulunan 235 ada 1 parseldeki okul binasının sil baştan yeniden yapılamasına karar verdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yaklaşık 3 ay sürecek projelendirme çalışmalarının ardından yapım ihalesine çıkılacağı öğrenildi.

8 derslikli olarak yapılacak olan Demirci Cengiz Topel Enver Armağan ilkokulu yan tarafında bulunan ve yeni binada eğitim öğretimini sürdürecek.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demirci'mizde her alan yatırımlar devam ediyor. Eğitim yatırımlarına bir yenisi daha ekleniyor. Bu kapsamda Cengiz Topel Enver Armağan İlkokulu binamız yenilenecek. Okul binasının yeniden yapılmasında  emek ve destek veren Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığı ile böyle projeyi başlatan başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür ediyorum. Ayrıca yatırım ilçeye kazandırılmasında birlikte yürüyerek emek harcadığımız Manisa İl Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Dikici'ye, Manisa İl Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcımız ve Yatırımlardan Sorumlu Şube Müdürümüz Muhammet Çetin'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yüksel Kocabaş'a, AK Parti İlçe Teşkilatımıza ve Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığımıza teşekkür ediyorum.  Memleketimize yeni yatırımları kazandırmak için dur durak bilmeden gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

1611

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ