Haberler

AKINCILAR TENİS CUP TURNUVASI SONA ERDİ

26 Haziran 2022 Pazar

Demirci'de 6 ilden 35 sporcunun katılımı ile düzenlenen "Akıncılar Tenis Cup" turnuvası sona erdi. 

Kaymakamlık, Belediye ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Akıncılar Tenis Kulübü iş birliğinde gerçekleştirilen turnuvaya Aydın, Manisa, İstanbul, İzmir, Balıkesir ve Muğla'dan 35 sporcu katıldı.

Eski futbolcuların da yer aldığı turnuva, Kaymakamlık binasının arkasında bulunan 4 tenis kortunda gerçekleştirildi. 

4 grupta yapılan turnuvalarda dereceye girenlere ödülleri Kaymakam Adem Kaya ve Belediye Başkanı Selami Selçuk tarafından verildi. 

Demirci Kaymakamı ve Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Adem Kaya, Demirci'de geçen yıl olduğu gibi bu yılda yaz sezonunda ulusal tenis turnuvalarına ev sahipliği yapacağını söyledi. 

BAŞKANIMIZ SELAMİ SELÇUK'A TEŞEKKÜRLER 

Güzel bir turnuva olduğunu ifade eden Kaymakam Kaya " 28 Temmuz'da haftasonu büyükler turnuvası. 30 Ağustos 8-9-10 yaş ulusal tenis turnuvamız olacak. Eylül ayında tenis bahar kupası düzenlenecek. Sporcularımızı Demiric'mize davet ediyoruz. Demirci Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a spor organizasyonlarına desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca turnuvalarımıza destek veren Akıncılar Tenis Kulübü Başkanı, Altınyer sahibi Gökhan Yer'e, Efe Kuruyemiş Mehmet Demir'e, Özkort sahibi Adem Özdanır'a ve Gençlik Spor Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum "dedi. 

DEMİRCİ SPORUN KENTİ OLACAK

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Demirci'mizin spor kenti olması için çalışıyoruz. Düzenlediğimiz turnuavalarımıza katılan sporcularımıza teşekkür ediyorum. Çok şükür turnuvada herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Daha güzel turnuvaları düzenlemeye devam edeceğiz. Kaymakamlığımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum  "dedi. 

1023

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ