Haberler

GENÇLERİN SESLENDİRDİĞİ ŞARKILARA KATILIMCILARDAN TAM NOT

20 Mayıs 2022 Cuma

Demirci'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası kapsamında gençlik konseri düzenlendi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi İşbirliği ile düzenlenen gençlik konserinde öğrenciler ve gençler doyasıya eğlendi.

Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezinde düzenlenen konser programında Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz, Sabancı Öğretmenevi Müdürü Mustafa Kaya, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz, gençlik merkezinin gençlere spor, müzik ve resim gibi birçok dalında hizmet verdiğini ifade ederken, Kaymakam Adem Kaya ve Belediye Başkanı Selami Selçuk'a kuruma desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Programda ilk olarak Gençlik Merkezi Müzik eğitimi alan öğrenciler tarafından Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi.

Öğrenciler daha sonra son dönemlerin popüler şarkılarından seslendirirlerken, eğlenceli türkülerle de eğlenceli bir akşam yaşadılar.

Gençlik konserinin sonunda Kaymakam Kaya ve Başkan Selçuk, şarkıları seslendiren öğrencilere ve  müzisyenlere teşekkür belgesi takdim ettiler.

1067

Tüm Haberler