Haberler

DEMİRCİ AKINCILARI VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

20 Ocak 2022 Perşembe

Demirci'de kurumlararası olarak düzenlenen Demirci Akıncıları Voleybol turnuvası tamamlandı.

Demirci Kaymakamlığı, Demirci Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Demirci Akıncıları Gençlik ve Spor Kulübünce düzenlenen turnuvaya 11 takım katıldı.

132 sporcunun ter döktüğü turnuva 20 gün sürerken, Voleybol turnuvasına vatandaşların ve gençlerinde ilgisi yoğun oldu. 

 Turnuvada şampiyon Milli Eğitim, 2. Cezaevi ve 3. ise Gençlik ve Spor takımı oldu.

Turnuvaya takımlarda oynayan kadın oyunculara da Kaymakam Adem Kaya ve Belediye Başkanı Selami Selçuk tarafından en iyi oyuncu madalyası hediye edildi.

Turnuvada ilk 3'e giren takımlara kupaları ve oyunculara madalya Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz tarafından hediye edildi. 

Turnuva boyunca ilçemiz esnaflarının destekleri ile çekilişlerle vatandaşlara da hediyeler verilirken, hakemlere ve vatandaşlara da Altınyer A.Ş. tarafından kamp sandalyesi hediye edildi. 

Kaymakam Adem Kaya'da turnuvaya katılan takımlara ve ter döken oyunculara teşekkür etti.

Turnuvada konuşan Belediye Başkanı Selami Selçuk " Turnuvamıza ciddi bir katılım oldu. Takımlarımız sonuna kadar mücadele etti. Oynanan her maça gençlerimiz yoğun ilgi gösterdiler. Hedefimiz ilçemizde herkesin spor yapması ve sportif faaliyetlere katılmasıdır. Gelecek günlerde daha güzel turnuvaları düzenlemeye devam edeceğiz " dedi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz, Kaymakamlık bünyesinde düzenlenen turnuvamıza belediyemizin destekleri ile gerçekleştirdiklerini söyleyerek teşekkür etti.

1477

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ