Haberler

İHALE 7 EKİM'DE YAPILACAK, DEMİRCİ'YE HAYIRLI OLSUN.

21 Eylül 2021 Salı

Demirci'nin merkezinden kırsalına her alanda yatırım ve hizmeti vatandaşlarla buluşturan Belediye Başkanı Selami Selçuk,  ilçeye değer katacak bir yatırım daha ihale müjdesini verdi.

Demirci Belediyesinin projesi olan, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Sarıçayır Doğa Aktiviteleri ve Milli Bilinç Kampı Turizm Merkezi projesi kapsamında Sarıçayır alanına yapılacak olan kır lokantası inşaat ihalesi yapılacak.

250 metrekare büyüklüğünde olacak kır lokantası 190 metrekare kapalı alan ve 60 metrekare büyüklüğünde de seyir terası olacak.

Ahşap mimari ile yapılacak olan kır lokantasının ihalesi ise 7 Ekim 2021/Perşembe günü saat: 14.00'da Demirci Belediyesi Meclis salonunda yapılacak.

Demirci'nin son yıllarda spor turizmi noktasında yaptığı hamleler ile birlikte kurulacak kır lokantası ilçemize dışarıdan gelecek olan kampçılar ve misafirler içinde ağırlanabilecek güzel bir yer olacak.

İLÇEMİZİN GELECEĞİNE HİZMET VERECEK YATIRIMLAR YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demirci'mize her alanda hizmet sunmanın gayreti içindeyiz. Galericiler sitesi yatırımımız devam ederken, bir yandan da Sarıçayır Doğa Sporları ve Milli Bilinç Kamp alanına kır lokantası için çalışmalarımızı hızlandırdık. Sporun Başkenti olma yolunda ilerleyen ilçemizde bilindiği üzere Temmuz ve Ağutos aylarında Oryantiring ve Tenis Türkiye Şampiyonları ile yüzlerce sporcu ilçemizde konakladı. Hedefimiz gelecek yılda daha geniş katılımla bu organizasyonları sürdürmek"dedi.

Demirci'ni geleceğine hizmet verecek yatırımlar yaptıklarını ifade eden Başkan Selçuk" Sarıçayır alanına yapılacak olan kır lokantası ilçemizin prestiji olacak yatırımlardan birisi. Sarıçayır alanında bu yatırımın yanı sıra macera parkurları kurulumu ile ilçemiz doğa sporlarının merkezi haline gelmiş olacak" dedi.

4091

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ