Haberler

BAŞKAN SELÇUK, EKİPLERİMİZ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

17 Eylül 2021 Cuma

Demirci'nin merkezinden kırsalına yatırımlarını sürdüren Belediye Başkanı Selami Selçuk, 3 mahalleye yeni yatırım müjdesini açıkladı.

Sporun Başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Demirci'de Başkan Selami Selçuk'tan 3 kırsal mahalleye daha halı saha yapımına başlandığını müjdeledi.

Demirci ilçe merkezinde daha önce Turgut Özal Spor salonu  yanına, Necip Fazıl Kısakürek Fen Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve Eğitim Fakültesine, kırsal mahallelerde ise Mahmutlar, Kulalar, Minnetler, Söğütçük, Kılavuzlar ve Durhasan mahallelerinde halı sahalar yapılarak hizmete sunulmuştu.

Başkan Selami Selçuk çalışmalar kapsamında Tekeler, Kışlak ve Ulacık mahallelerine de halı saha yapımına başlanacağını müjdeledi.

Fen İşleri ekipleri Tekeler mahallesinde halı saha yapımına başladı.

GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Başkan Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Belediyemiz olarak ilçemizin merkezinden kırsalına her alanda yatırımlar yapıyoruz. İlçemizi sporun başkenti yapma hedefindeyiz. Bu kapsamda spor yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Gelecek yıl Demirci olarak yine büyük spor organizasyonlarına ev sahipliği yapacağız. Kırsal mahallelerdeki gençlerimizin taleplerini yerine getirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda Tekeler, Kışlak ve Ulacık mahallelerimize halı saha yapımına başladık. Ekiplerimiz şu anda Tekeler mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. Spor yatırımlarımıza destekleriniz esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığına teşekkür ediyorum. Tekeler mahallesi sonrasında Kışlak ve Ulacık mahallelerinde çalışmalar başlayacak " dedi.  

1468

Tüm Haberler