Haberler

MANİSA FK. DEMİRCİ'DE, İŞTE DETAYLAR

17 Haziran 2021 Perşembe

Manisa Futbol Kulübü Demirci'de yıl boyu sürecek spor okulu açıyor.

Sporun ve sporcunun merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Demirci'de spor kulüpleri spor okulları açmaya başladı.

Demirci'de geçtiğimiz yıllarda Göztepe Spor tarafından yaz spor okulu açılmış, Demirci'mizin çocukları ve gençleri yaz spor okulundan faydalanmışlardı.

Yeni sezonda TFF. 1 Lig'te mücadele edecek olan Manisa FK. Demirci'de yıl boyu sürecek spor okulunu açıyor.

Manisa Futbol Kulübünün Demirci'de sorumluluğunu üstlenen Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Arslan, Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret ederek, spor okulun çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Başkan Selçuk, Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Arslan'a teşekkür ederek, Belediye olarak her daim ilçemizde gençlerimiz ve çocuklarımız için yapılacak faaliyetlere destek olacaklarını ifade etti.

YAZ SPOR OKULU YIL BOYU SÜRECEK

Manisa FK. Demirci Spor Okulu'na 5 - 12 yaş arası çocuklar başvurabilecek.

Başvurular ilk etapta Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Arslan'a ait 0 531 235 82 30 numaralı telefon ile iletişim kurularak yapılacak.

Yaz spor okulu ilk olarak eğitimlerine Demirci Eğitim Fakültesi Halı sahasında başlayacak. Daha sonraki dönemlerde de hava şartlarına göre kapalı salon çalışmaları da yapılacak.

Yıl boyu sürecek spor okulu eğitimleri profesyonel antrenörler tarafından verilecek. 

Spor okulu Demirci'de futbolda yetenekli gençleri yetiştirmeyi hedefliyor. 

1724

Tüm Haberler