Haberler

MANİSA VALİSİ YAŞAR KARADENİZ'DEN DEMİRCİ'YE ZİYARET

16 Haziran 2021 Çarşamba

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, ilçe ziyaretleri kapsamında Demirci'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.  

Vali Karadeniz, ilk olarak Yeni Hükümet konağı girişinde Kaymakam Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve (MCBÜ) Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin tarafından karşılandı.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, hükümet konağında Demirci Kaymakamı Adem Kaya'yı makamında ziyaret etti.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Yaşar Karadeniz Demirci Belediyesine geçerek, Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Selami Selçuk İlçede devam eden yatırımlar ve yeni yatırım projeleri ile ilgili Vali Yaşar Karadeniz'e bilgi verdi.

Başkan Selami Selçuk, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz'e ziyaretinin anısına Manisa'ya özgü " Şehzade Kaftanlı " tablo ve Demirci'nin yöresel ürünlerini takdim etti.

Başkanımız Selami Selçuk ziyarette ayrıca İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk'e de Demirci'nin yöresel ürünlerinden hediye etti.

Belediye ziyaretinin ardından Manisa Valisi Yaşar Karadeniz tarihi Abdurrahman Şerefbey eski okul binasını inceledi, proje kapsamında yapılması planlanan çalışmalar hakkında Kaymakam Kaya ve Başkan Selçuk'tan bilgi aldı.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ilçedeki son ziyaretini Ziraat Odası Başkanlığına yaparak toprak, yaprak ve su analizi laboratuvarında yapılan çalışmaları ve tarımsal danışmanlık hizmetleri hakkında bilgi aldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

1410

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ