Haberler

ÇOK AMAÇLI SALON YATIRIMLARINA DEVAM

14 Haziran 2021 Pazartesi

Demirci'nin merkezinden kırsalına her alanda hizmet ve yatırımları vatandaşlarla buluşturan Başkan Selami Selçuk, 15. çok amaçlı salon yatırımını da tamamlayarak hizmete sundu.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Şehir'de ne varsa, Kırsal mahallelerde de o olacak sözünden hareketle çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Selami Selçuk, bugüne kadar 14 kırsal mahalleye tam donanımlı çok amaçlı salonlar yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

Geçtiğimiz aylarda İlçemiz Serçeler ve Kazancı mahallelerine yapılan çok amaçlı salon yatırımları tamamlanarak hizmete sunulmuştu.

Başkan Selçuk, Demirci'ye bağlı Bayramşah mahallesinde de 100 metrekare büyüklüğünde düğün, sünnet, mevlit ve toplu organizasyonlarda kullanılması amacıyla yapılan 15'inci çok amaçlı salon yatırımını tamamlayarak hizmete sundu.

Yapılan çok amaçlı salonun yan tarafına yemek ve depo olarak kullanılması amacıyla da bir yer yapıldı.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER

Bayramşah Mahalle Muhtarı Yücel Ünlü, Belediye Başkanımız Selami Selçuk, yaz aylarında arazi yollarımızı açar, parke taşı ve diğer ihtiyaçlarımız noktasında destek verir. Yıllardır ihtiyacımız olan çok amaçlı salon yatırımını da mahallemize kazandırıldı. Başkanımıza şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim "dedi.

VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk " İlçemizin merkezinden kırsalına her alanda vatandaşlarımıza hizmet sunmaya devam ediyoruz. Kırsal mahallelerimizde başlattığımız çok amaçlı salon yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Bayramşah mahallemize 100 metrekare büyüklüğünde çok amaçlı salon yatırımı tamamlandı. Mahallemize hayırlı olsun. Yaz sezonunda yeni çok amaçlı salon yatırımlarımıza devam edeceğiz " dedi.

1088

Tüm Haberler