Haberler

YENİ YATIRIMIN TEMELİ ATILDI

15 Temmuz 2020 Çarşamba

Demirci Meslek Yüksek Okulu yeni binanın temel atma töreni yapılarak inşaata başlandı.

Demircili Hayırsever işadamı Selami Özpoyraz tarafından ilçeye yapılan yeni meslek yüksek okulu binasında temel atma töreni yapıldı.

Akıncılar mahallesi TOKİ konutları altına 1500 metrekare büyüklüğünde 3  katlı olarak yapılacak olan okul binasında 14 derslik, idare odaları, öğretim üyesi odaları, yemekhane  ve sosyal donatı alanları da yer alacak.

Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Fatma Şaşmaz Ören ve İşadamı Selami Özpoyraz'ın oğlu Ali Özpoyraz tarafından binanın temeline ilk harç atıldı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demircili Merhum Hılmi Özpoyraz anısına oğlu İşadamı Selami Özpoyraz ve ailesi tarafından ilçemize yeni bir meslek yüksek okulu yapılıyor. Yanında ana binası ile yeni yapılacak bina ile Meslek Yüksek Okulumuz daha da büyüyecek. Okul binamızın temelini attık. 1500 metrekare kapalı alanda yapılan okulumuzda derslikler, öğretim üyesi odaları, yemekhane ve sosyal donatı alanları ile tam donanımlı olacak. Memleketlerini unutmayan hayır sahiplerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

1998

Tüm Haberler