Haberler

3 UYARI BİRDEN, FIRTINA, YAĞIŞ VE SOĞUK

4 Şubat 2020 Salı

Meteorolojiden yapılan son tahmin ve uyarılara göre bölgemiz Çarşamba akşam saatlerinden itibaren soğuk ve yağışlı hava sisteminin etkisi altına giriyor.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, Çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde görülecek yağışların genellikle yağmur, akşam saatlerinden sonra Trakya’da karla karışık yağmur ve kar, Marmara, Ege ve Akdeniz’de kuvvetli sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor.

SICAKLILAR 10-15 DERECE AZALACAK!

Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemlerle birlikte, ülkemiz genelinde hissedilir derecede (10-15 C derece) azalarak önümüzdeki hafta başına kadar mevsim normalleri altında seyretmesi bekleniyor.

Rüzgârın, Çarşamba günü Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu ile Karadeniz’in iç kesimlerinde, Perşembe günü ise Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden fırtına şeklinde (70-100 Km/saat) eseceği ancak rüzgârın Çarşamba günü öğle saatlerinden başlayarak Marmara’da, Perşembe günü ise kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlere döneceği tahmin ediliyor.

Kuvvetli lodos fırtınası nedeniyle Çarşamba ve Perşembe günleri soba ve baca gazı zehirlenmeleri meydana gelebileceğinden vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları tavsiye olunur.

Demirci'de de Çarşamba akşam sağanak yağmur etkisini arttırırken, Perşembe günü de kar yağışı olması bekleniyor. 

1950

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ