Haberler

DEMİRCİ'YE 2 MİLYONLUK YENİ BİR YATIRIM DAHA

24 Ocak 2020 Cuma

Yatırımların Şehri Demirci'de ulaşımdan, sağlığa, eğitime kadar her alanda yatırımlar sürerken, İlçemize 2 Milyonluk yeni bir yatırımın daha startı verildi.

İlçemiz Fatih Mahallesinde bulunan Adalet Bakanlığı eski Cezaevi yıkılarak, yerine Diyanet İşleri Başkanlığınca Hafızlık Yetiştirme ve 4-6 Yaş Kuran Kursu (Anaokulu) yapımına başlanıyor.

Demircili Hemşerimiz Adalet Bakan Yardımcısı Cengiz Öner'in destek ve önerileri ile eski Cezaevi arsası Diyanet İşleri Başkanlığına deviri yapılarak, çalışmalarına başlandı.

Devir edilen eski cezaevi üzerine Türkiye Diyanet Vakfı Demirci Şubesi tarafından yatırım bedeli 2 Milyon 200 Bin Lira değerinde 2 katlı 1350 metrekare büyüklüğünde bina inşa edilecek.

İnşaatın yapılan eski cezaevi Demirci Belediyesi Fen İşleri ekiplerince iş makineleri ile yıkımı devam ediyor. Alan da hafriyat temizliği ve tesviyesinin yapılmasının ardından Türkiye Diyanet Vakfı Demirci Şubesi tarafından inşaat başlayacak.

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Demirci'nin her alanda yeni yatırım ve hizmetlere kavuştuğunu ifade eden Belediye Başkanı Selami Selçuk, geçtiğimiz günlerde Manisa Valiliğine giderek Demirci Organize Sanayi Bölgesi için Ticaret Odamız ile birlikte resmi başvurumuzu yaptık. Hafta tamamlanmadan bir yatırım daha ilçemize star verildi. İlçemiz Fatih Mahallesindeki eski cezaevi alanına Diyanet Vakfı tarafından Hafızlık Yetiştirme ve 4-6 yaş kuran kursu yapımı için çalışmalar başladı. Yatırımın ilçemize kazandırılmasında emek ve desteği olan Demircili Hemşerimiz Adalet Bakan Yardımcımız Cengiz Öner'e ilçem adına teşekkür ediyorum. Demirci'miz artık sonra yıllarda her alanda yatırımların kazanıldığı bir ilçe haline geldi. Demircili 2 kıymetli Hemşerimiz olan Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan ve Adalet Bakan Yardımcımız Cengiz Öner'in destekleri ilçemizde Cezaevi yatırımında sona gelindi. Salihli yolumuz ihale edildi çalışmalar başladı. Selendi yolu bu yıl tamamlanıyor. İmam Hatip Lisesi inşaatımız tamamlanıyor. Demirci OSB çalışmaları olumlu olarak ilerliyor. Her zaman söylediğim gibi biz hiç bir zaman karanlığa küfretmedik. Her daim Demirci'miz için gece gündüz demeden çalıştık, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz " dedi.

4717

Tüm Haberler