Haberler

11 BRANŞTA, BİN 69 ÖĞRENCİ YARARLANDI

25 Eylül 2019 Çarşamba

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Demirci Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile yaz aylarının gençlerimizin etkinliklerle geçirilmesinin amaçlandığı Yaz Spor Okulları okulları başarı ile tamamlandı.

Bu yıl 11 branşta 324 bireysel başvuru ile 621 öğrenciye futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, okçuluk, hokey, badminton, tenis, masa tenisi, dart ve bocce branşlarında kurslar verildi.

Değerli Zamanlar Projesiyle ilçemize kurulan portatif yüzme havuzu ile  448 öğrenciye yüzme kursu eğitimi verildi. 

Yaz spor kurslarında toplamda 1069 öğrenci bu yazı daha eğlenceli ve sporla iç içe geçirmiş oldu. 

İlçemizde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün kurulmasının ardından hız kazanan spor faaliyetleri ile gençlerimiz sağlıklı bir gelecek için spor ile hem zamanlarını değerlendiriyor hem de zararlı alışkanlıklardan uzak durmuş oluyorlar. 

Demirci Belediyesi’nin destek verdiği kurslara ailelerin ve gençlerin ilgisi her yıl artarak devam ediyor. 

Geçen yıl ilk defa yapılan yaz spor okullarına bireyselde 187, branşlar bazında 332 öğrencimiz faydalanırken bu toplamda 1069 öğrenciye ulaşılmasıyla geçen yılı 3'e katlanmış oldu.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz “ Kurum olarak açıldığımız 2 yıl içerisinde ilçemizde yaptığımız faaliyetlerle  gençlerimizi ve ailelerimizi desteklemeye gayret ediyoruz. Gençlerimizin boş zamanlarını doğru bir şekilde değerlendirirken sağlıklı bir gelecek inşa etmesine ve sporla barışık bireyler olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi’nin açılmasıyla birlikte sporun yanında sanat ve kültür faaliyetlerimizle gençlerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Bu süreçte bizlere en büyük desteği sunan Demirci Belediye Başkanımız Selami SELÇUK’a ile Demirci Belediyesi çalışanlarına ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail ÇETİNKAYA ve Halk Eğitim Merkezi personeline gençlerimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi. 

DEMİRCİ BU YAZ SPOR YAPTI

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise yaptığı açıklama da" İlçemizde sportif faaliyetlerin güçlendirilmesi ve daha çok alana yayılması amacıyla çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu kapsamında her yıl olduğu gibi bu yılda yaz spor okullarına verdiğimiz desteği sürdürdük sürdürmeye de devam edeceğiz. Yarınımız olan gençlerimizin spor yaparak kendilerini geliştirmeleri ve yarınlara daha zinde hazırlanmalarına destek veriyoruz. Kurumlarımızla gayet olumlu, diyalog içerisinde bu çalışmalarımızı yapıyoruz" dedi.

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNU DEMİRCİ'MİZE YAPACAĞIZ

Başkan Selami Selçuk, Demirci'li çocuklarımız gençlerimiz bu yıl portatif yüzme havuzunda ilk kez yüzme kursları ile tanıştı. İnşallah gelecek yıl çocuklarımız Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile Belediyemizin yapacağı Yarı Olimpik Yüzme havuzu tesisinde yıllar boyu yüzme kursu eğitimlerini almaya devam edecekler " dedi. 

1349

Tüm Haberler