Haberler

DEMİRCİLİ AVCILAR, YENİ SEZONU AÇTI

18 Ağustos 2019 Pazar

Demirci Merkez Avcılar Atıcılar İhtisas Kulübünce, 2019 - 2020 yılında av yapacak avcılara av belgeleri dağıtılırken, avcılara çekilişlerle hediyeler verildi. 

17 Ağustos Cumartesi günü Erkan Çay Salonunda düzenlenen programa Belediye Başkanı Selami Selçuk, Belediye Meclis Üyesi Nurullah Ertaş, Avcılar Atıcılar İhtisas Kulübü Başkanı Ramazan Akgün ve çok sayıda avcı katıldı. 

DESTEKLERİ İÇİN BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER

Program öncesinde konuşan Avcılar Atıcılar İhtisas Kulübü Başkanı Ramazan Akgün yaptığı konuşmada, bünyemizde 600 üyemiz var. 2019 - 2020 av sezonu için kulübümüze başvuruda bulunan 351 avcımızın yeni sezon av belgelerini teslim ediyoruz. Kulübümüz olarak her yıl Nisan ayında geleneksel avcı şenliğimizi düzenliyoruz. Hedefimiz kulübümüzün etkinliklerini arttırmak, bölgemizde avcılık geleneğini yaşatmak.Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a kulübümüzün çalışmalarına verdiği destekten dolayı üyelerim adına teşekkür ediyorum" dedi. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk ise " Tüm avcılarımıza av sezonunda başarılar dilerken, kazasız belasız bir sezon geçirmelerini temenni ederim. Her daim belediyemiz olarak kulüplerimize destek vermeye devam edeceğiz "dedi.

Konuşmaların ardından 351 avcıya, 2019 - 2020 av sezonu için av kart dağıtıldı. Öte yandan yapılan çekilişlerle 35 avcıya avcı tüfeği, avcı yeleği, avcı kemeri ve avcı mazlemeleri hediye edildi. 

Demircili Avcıların, Eylül ayı itibariyle av sezonuna başlayacakları belirtildi.

1962

Tüm Haberler