Haberler

BADEMİ PIRLANTAYA ÇEVİR

30 Haziran 2019 Pazar

Kurulduğu günden bu yana organik tarım uygulamaları ile dikkat çeken Karaoklar Ekolojik Hayat Çiftliği her yıl yaptığı farklı etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

Demirci Oyuk arkası mevkiinde kurulan Karaoklar Ekolojik Hayat Çiftliğinde, yıllardır sürdürülen organik tarım üretiminin yanı sıra, çiftlikte zaman zaman eğitici seminerler ve yararlı eğitim programları da düzenleniyor.

Geçtiğimiz yıllarda okçuluk gibi faaliyetlerin düzenlendiği ekolojik yaşam çiftliğinde, bu kez " Bademi Pırlantaya Çevirmek " etkinliği düzenlendi.

2 gün süren etkinlikte çiftliğinin kuruluş hikayesi katılımcılara anlatılırken, Prof. Dr. Zeliha Eser tarafından da bademli tatlıların sunumu yapıldı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Karaoklar Ekolojik Hayat Çiftliğinin Bademi Altına Çevirmek programına katıldılar.

Çiftliğin sahibi Demircili Yazar Ahmet Şerif İzgören'in yer aldığı etkinliğin 2. gününde “Bademi Pırlantaya Çevirmek" için özgün tarifler yarışması gerçekleştirildi.

Bademin tozundan her türlüsüne kadar yapılan tatlılar katılımcıların beğenisine sunuldu.

Demircili 4 ailenin yarıştığı yarışmada bademden yapılan yemekler ve tatlıları jüri heyetince yapılan seçmeler sonucunda dereceye giren ilk 3 aileye ödüllendirme yapıldı.

Programa katılan Başkan Selami Selçuk, yapılan etkinliğin güzel bir çalışma olduğunu ifade ederken, kurulduğu günden bugüne gerek organik tarım üretiminde, gerekse de yaptığı faaliyetlerle Karaoklar Ekolojik Hayat Çiftliği güzel çalışmalara imza atmaya devam ediyor " dedi.

Programa Belediye Başkanı Selami Selçuk'un yanı sıra, Akademisyenler, Öğrenciler, TEMA Vakfı Gönüllüleri ve Demircili vatandaşlarda katıldı.

3843

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ