Haberler

ÖZEL ÇOCUKLAR, ÖZEL PROGRAMDA DOYASIYA EĞLENDİ.

17 Mayıs 2019 Cuma

Demirci'de Engelliler Haftası dolayısı ile Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde ilçede eğitim gören özel çocuklara yönelik farkındalık ve eğlence programı düzenlendi.

Eğitim Fakültesinde öğrenim gören genç öğretmen adaylarının destek verdiği program Turgut Özal Kapalı spor salonunda gerçekleşti.

Etkinlikte Özel Eğitim öğrencileri  yumurta taşıma yarışması, çuval yarışı, sandalye kapmaca gibi  çeşitli yarışmalar  düzenlenirken, müzikli eğlence ile de  güzel bir gün geçirdiler.

 Demirci Gençlik Merkezi bünyesinde bir araya gelen öğrenciler engelli öğrencileri eğlendirmek için palyaço kıyafetleri giyerek onların ellerini ve yüzlerini boyayarak balonlarla onları eğlendirdiler.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz “ İçinde bulunduğumuz hem Gençlik Haftası hem de Engelliler Haftası olması sebebiyle gençlerle engelli kardeşlerimizi bir araya getirdik. Tek amacımız vardı onları eğlendirmekti. Engelli gençlerimizin ve çocuklarımızın yüzlerinin gülmesine bir nebze de olsa katkı sağlamak istedik. Ortaya güzel kareler çıktı.  Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

1746

Tüm Haberler