Haberler

GENÇLİK MERKEZİ YAKINDA AÇILIYOR

13 Mayıs 2019 Pazartesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğünce Hazırlanan Demirci Gençlik Merkezi çok yakında hizmete açılıyor.

Demirci Eski İtfaiye meydanında bulunan Ticaret ve Kültür Merkezi Demircili gençlerin ve öğrencilerin kullanabileceği bir alan haline getiriliyor. Demirci Belediyesi ve Gençlik ve Bakanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde Kültür merkezinin 2. katı tahsis edildi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk da Gençlik Merkezine giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Gençlik Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz'dan bilgi aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca bina tadilata alınarak içeride düzenlemeler yapıldı. Bu kapsamda Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi isminin verildiği binada Bilgisayar sınıfı, Has oda, müzik sınıfı, toplama sınıfı, resim sınıfı, çok amaçlı atölye sınıfı ve kütüphane yer alıyor.

Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezinin çok yakında hizmete sunulacağı öğrenildi.

DEMİRCİMİZE YAKIŞAN YATIRIM YAKINDA HİZMETTE

Başkan Selami Selçuk yaptığı açıklamada; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığımız protokolle Demircimize, gençlerimize yararlı olacak bir yeni merkez kazandırdık. Burada özellikle yaz aylarında çocuklarımız ve gençlerimiz yeni aktiviteler öğrenecekler kendilerini geliştirecekler. Demircimize hayırlı olsun.

2178

Tüm Haberler