Haberler

60 SPORCUNUN KATILDIĞI KUŞAK SINAVI NEFES KESTİ

13 Mayıs 2019 Pazartesi

Demirci Belediyespor Tekvando Spor Kulübü tarafından 60 sporcuya kuşak sınavı yapıldı.

12 Mayıs 2019 Pazar günü Tekvando spor salonunda düzenlenen kuşak sınavına Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz, Antrenörler, sporcular ve sporcu aileleri katıldı.

Kuşak sınavına katılan 60 sporcu üst kuşaklara terfi ederken, başarılı 5 sporcuya sporcudan Üniversite öğrencileri Merve Çelik, Seda Sökel, Hanife Özen ve Zafer Danışman sarı - yeşil kuşağa terfi ettiler.

Kuşak sınavı sonrasında  sporcular kiremit kırma ve uzun metraj atlama gösteri ile nefes kesti.

Kuşak terfisi alan sporculara belge ve kuşakları Belediye Başkanı Selami Selçuk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilal Yılmaz ve Taekwondo spor kulübü siyah kuşak 3'dan Erdal Küçükali  tarafından verildi.

SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Gençlerimizin spor yapması, kulüplerimizin sportif faaliyet ve müsabakalarda başarı elde etmesi bizim gururumuz ve sevincimiz. Tekvando spor kulübümüz bir çok sporcuyu yetiştirdi ve yetiştirmeye de devam ediyor. Müsabakalarda güzel başarılar elde etti. Elbette salonun da bu manada güzel ve donanımlı olması gerekirdi. Sporcularımız, antrenörlerimiz güle güle kullansınlar. Her daim sporun ve sporcunun yanındayız "dedi.

Demirci Belediyespor Tekvando spor kulübü siyah kuşak 3'dan Erdal Küçükali, Bizim salonumuzun daha önceki halini sporcularımız bilirler. 20 yılın yorgunluğu vardı. Sayın Başkanımız bu noktada salonumuzu sil baştan yeniledi. Birçok kuşak sınavı ve müsabaka için dışarılara gittim. Bizim salonumuz gibi tam donanımlı ve yeni bir salon göremedim. Salonumuzun baştan aşağı yenilenmesini sağlayan ve her sportif organizasyonda ulaşım desteği veren, kulübümüzün her sorununda kendisinin desteğini yanında bildiğimiz Demirci Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a velilerimizin ve sporcularımızın huzurunda teşekkür ediyorum" dedi.

2900

Tüm Haberler