Haberler

BAŞKANIMIZ SELAMİ SELÇUK, ANKARA MESAİSİNDE

28 Nisan 2019 Pazar

Cumhurbaşkanımız - AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile Ankara Kızılcahamam da yapılan kampa Belediye Başkanımız Selami Selçuk'ta katıldı. 

AK Parti'nin 28. Değerlendirme ve İstişare Kampı, Ankara Kızılcahamam'da devam ediyor. Cumhurbaşkanımız - AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, Milletvekilleri, İl ve İlçe Belediye Başkanlarının yanı sıra, AK Parti İl Başkanları da toplantıya katılıyor. 

Kampa katılan Belediye Başkanımız Selami Selçuk, Demirci'ye yapılacak yatırım ve hizmetlerle ilgili de Bakanlar ve Milletvekilleri ile de önemli görüşmeler gerçekleştiriyor. 

Belediye Başkanımız Selami Selçuk, Demircili hemşerimiz Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan ile de kampta Demirci'ye dair önemli görüşmeler yaptı. Demirci'ye yapılacak Doğalgaz yatırımının yanı sıra, yeni yatırımlar ile ilgili de fikir alışverişinde bulundular. 

Başkanımız Selami Selçuk daha sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile de bir görüşme gerçekleştirdi. 

ANKARA TEMASLARIMIZ DEMİRCİ'MİZ İÇİN ÇOK GÜZEL

Belediye Başkanımız Selami Selçuk yaptığı açıklama da " Partimizin Ankara Kızılcahamamda gerçekleştirdiği kampta Bakanlarımız ve Milletvekillerimiz ile görüşme imkanımız oldu. Elbette her görüşmemizin ana gündemi Demirci'mizdi. İlçemizde devam eden yatırımlar ve yeni yatırımlar ile ilgili de gayet olumlu ve güzel gelişmeler oldu. Hemşerimiz Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan'ın tüm hemşerilerimize selamı var "dedi. 

2468

Tüm Haberler