Haberler

YILLARIN SORUNUNA NEŞTER VURULDU

27 Nisan 2019 Cumartesi

Demirci Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi el ele verdi, Iklıkçı mahallesine su hattı döşeme çalışmalarına başlandı. 

Mahallenin yıllardan bu yana yaşanan su sıkıntısına 2 kurum birden el attı. Demirci Belediyesince ekskavatör ve bekoloder kepçe ile Kerpiçlik keyecik mevki üzerinde bulunan su kaynağından Iklıkçı mahallesine su hattı kazımına başlandı. 

4 Kilometre olarak kazılan su hattının şu ana kadar 2 kilometresi tamamalandı. Su hattı borusunun da 2 Bin metresi döşendi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri de kazılan hat üzerine su hattı döşeme çalışmalarını hızla sürdüryor.

EKİPLER HAFTA SONUDA DEVAM ETTİ.

Iklıkçı mahallesi su hattı çalışmasının bir an önce tamamlanması amacıyla Demirci Belediye ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri Cumartesi ve Pazar günü çalışmalarını sürdürecek. 

Su hattı döşeme çalışmasının 29 Nisan Pazartesi günü tamamlanması hedefleniyor. 

YANAN EVLERİN ENKAZ TEMİZLEMESİ YAPILDI. 

Geçtiğimiz haftalarda Iklıkçı mahallesinde yaşanan yangın olayında 4 ev yanmıştı. Yanan evlerin yerine yeniden ev yapımı için Demirci Belediyesince hafriyat ve enkaz temizleme çalışması yapıldı. 

HER İKİ BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜRLER 

Iklıkçı Mahalle Muhtarı Şevket Özalp yaptığı açıklamada " Mahallemizde acı bir yangın yaşadık. Demirci Belediyemizce yangının enkazı temizlendi. Öte yandan mahallemizin yıllardan bu yana yaşanan su hattı sıkıntısına da 2 belediyemiz el attı. Demirci Belediyemiz ve Manisa Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte şu anda su hattı döşeme çalışmasında sona geliyor. Allah her iki belediyemizin Başkanından razı olsun "dedi. 

2114

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ