Haberler

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR'DEN, DEMİRCİ'YE ZİYARET

24 Nisan 2019 Çarşamba

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Demirci'yi ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.

24 Nisan 2019 Çarşamba günü Demirci ziyaretinde ilk olarak Yeni Hükümet konağına giden AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, toplantı salonunda İlçe merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Milletvekili Uğur Aydemir, Kaymakam Mutlu Akyol ve Belediye Başkanı Selami Selçuk, toplantı salonunda muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Türkiye'nin 7 düvelle mücadele ettiğini vurgulayan Milletvekili Uğur Aydemir, Türkiye'ye karşı oyun oynayanların oyunlarını milletimiz ile birlikte bozacağız "dedi.

Toplantının ardından AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Demirci Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Selami Selçuk'u makamında ziyaret etti.

Demirci'ye ilk 5 yılında Başkan Selami Selçuk'un büyük hizmet ve yatırımlar kazandırdığını ifade eden Aydemir, Yeni dönemde de Demirci'nin Başkan Selçuk ile yatırımlar kazanmaya devam edeceğini söyleyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'ta, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyledi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'in ziyaretine AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar,  Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.

2566

Tüm Haberler