Haberler

TIRMANMA YARIŞI NEFES KESTİ

24 Mart 2019 Pazar

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Ege Otomobil Sporları Kulübünce organize edilen Demirci'de gerçekleştirilen tırmanma yarışı büyük heyecan yaratırken, Türkiye'nin farklı illerinden de 24 yarışmacı yarışıyor. 

Demirci Hisar kaplıcaları alanından Eskihisar ve Küçükoba mahallesi arasındaki parkurda 24 yarışmacı 6.3 kilometrelik mesafeyi 3 etapta en kısa sürede ulaşabilen kazanacak. 

Demirci Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Güneş Sürücü Kurusunun destekleri ile düzenlenen tırmanma yarışının ilk etap startını Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptı. 

Yarışa büyük ilgi gösteren binlerce vatandaş da parkur güzergahı üzerinde tepelere çıkarak yarışmacılara alkışlar ve tezahuratlar ile destek verdi. 
Vatandaşlar yarışları cep telefonlarından çektiler. 

Belediye Başkanı - Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Selami Selçuk, AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar ve MHP İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, tırmanma yarışına katılan yarışçılara başarılar diledi. 

Başkan Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Demirci'mize farklı spotif organizasyonları kazandıracağımızı söylemiştik. İlçemizde ilk kez Tırman yarışı düzenleniyor. Halkımızın ilgili oldukça güzel. Yeni dönemde bu tür organizasyonlara daha da ağırlık verecek, Demirci'mizin adını duyurmaya devam edeceğiz " dedi. 

Ege Otomobil Sporları kulübü Başkanı Özgür Yüce yaptığı açıklamada " Demirci Tırmanma yarışının organize ediyoruz. Toplamda 6.3 kilometrelik parkurda 24 yarışcımız katılıyor. Türkiye'nin farklı illerinden yarışmacılarımız var. Başta İzmir olmak üzere Antalya, Ankara, Bursa, istanbul ve Çanakkale'den sporcularımız tırmanıyor. Demirci'de bu organizasyona güzel bir ev sahipliği yaptı. Yarışlarımız 3 etapta zamana karşı yarışacaklar. 3 etabın ortalaması alınarak birinci, ikinci ve üçüncü belirlenecek. Gelecek yılda Demirci'de tırmanma yarışlarını sürdüreceğiz. Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a ve Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz "dedi. 

2904

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ