Haberler

YENİ DÖNEMDE DEMİRCİ'YE YENİ YATIRIMLAR

20 Mart 2019 Çarşamba

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Selami Selçuk, esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ederken, yeni dönem yatırım projelerini anlatıyor. 

Başkan Selami Selçuk ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adayı Metin Çayır ile birlikte İlçemiz esnaflarını işyerlerinde ziyaret ederek, sorunlarını ve taleplerini dinliyor. 

Başkan Selçuk ziyaretlerde Belediye, Hükümet, Büyükşehir ve Demircili Bakanlar ile yeni dönemde gerçekleştireceği yatırımları anlatıyor. 

YENİ DÖNEMDE YENİ YATIRIMLAR

Başkan Selami Selçuk " 5 yılda Demirci'mizin çehresini değiştirecek belediye yatırımlarını ve hükümet yatırımlarını gerçekleştirdik. Yeni dönemde de Büyükehir Belediyemiz, Hükümet ve Demircili Bakanlarımız ile el ele verecek Demirci'ye yeniden büyük yatırımları getirceğiz. Pazaryeri alanına yaptığımız düzenlemeleri sürdürecek, yeşil bir vadiyi Demirci'mize kazandıracağız. Doğalgaz, Kapalı Otopark, Galericiler Sitesi, Güneş Enerji sistemi, Taş Ocağı, Yeni Toki ve buna benzer daha büyük yeni projeleri Demirci'mize getireceğiz "dedi.

2386

Tüm Haberler