Haberler

ŞEHİTLER GÜNÜNDE, İMAM HATİP LİSESİNDEN DUYGU YÜKLÜ PROGRAM

18 Mart 2019 Pazartesi

18 Mart Şehitler günü Demirci'de düzenlenen çeşitlik programlarla gerçekleşti.

18 Mart Şehitler Günü törenleri kapsamında ilk tören belediye hizmet binası önünde yapıldı. Törene Demirci Kaymakamı Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Cumhuriyet Başsavcısı Barış Ünsal, Gaziler, Şehit Aileleri ve protokol üyeleri katıldı.

18 Mart Şehitler günü anma programı çerçevesinde Atatürk anıtına Kaymakamlık makamı ve Belediye Başkanlığı makamınca çelenk sunumu yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından tören sona erdi.

Belediye hizmet binası önünde düzenlenen programın ardından Kaymakam Akyol, Başkan Selami Selçuk, Şehit Yakınları, Gaziler ve kurum amirleri İlçe mezarlığına giderek Şehit kabirlerini ziyaret ettiler dua okudular.

İlçe protokolü ve vatandaşlar daha sonra Ticaret ve Kültür Merkezi konferans salonunda İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart Şehitlerini Anma programına katıldılar.

Programı hazırlayan İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Özcan Darıcı, Çanakkale ve Şehitler günü önemini belirten bir açılış konuşması yaptı.

Programda İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Çanakkale Savaşı'nı anlatan tiyatro gösterisi büyük beğeni toplarken, Müzik Öğretmenleri Mehmet Ali Kafadar, Sadık Can Seven, Onur Çalhan yönetiminde öğrencilerin söylediği Çanakkale Türküleri'de büyük alkış aldı.

Program sonunda İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

2057

Tüm Haberler