Haberler

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ, YENİ HİZMET BİNASINDA

11 Ocak 2019 Cuma

İlçemiz Akıncılar Mahallesinde Belediyemiz yapılan yeni binada İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmete başladı.

Akıncılar, Fatih ve çevre mahallelerden belediyemize gelen yoğun talep üzerine Belediye Başkanı Selami Selçuk girişimleri ile, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde Akıncılar mahallesine sağlık ocağı kazandırılmasına karar verilmesinin ardından çalışmalara başlamış ve mahalleye yeni bir sağlık ocağı kazandırıldı.

Demirci Belediyesince İlçenin Akıncılar mahallesine yapılan yeni binanın 2. katında İlçe Sağlık Müdürlüğü de hizmet vermeye başladı.

11 Ocak Cuma günü Belediye Başkanımız Selami Selçuk, İlçe Sağlık Müdürlüğünün yeni hizmet binasına giderek çalışanlara kolaylıklar dileyerek, hayırlı olsun dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçe Sağlık Müdürü Doktor Müberra Duranı da ziyaret ederek yeni hizmet binasındaki çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Selami Selçuk burada yaptığı açıklamada " Belediye olarak bu hizmet bizim, bu hizmet bizim değil anlayışında olmadık hiç bir zaman. İmkanlarımız çerçevesinde her noktaya hizmet etmeye çalışıyoruz. Vatandaşımıza hizmet veren her kuruma bir şeyler kazandırdık.  Akıncılar mahallemize yaptığımız yeni binanın 2. katına İl Sağlık Müdürlüğümüz ile görüşerek Sağlık ocağı kazandırdık. Diğer yandan İlçe Sağlık Müdürlüğümüzde bu hizmet vermeye başladı. Demircimize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyorum" dedi.

Belediye Başkanı Selami Selçuk'un ziyaretinde Belediye Meclis üyesi Akif Altunbaşak, Akıncılar Mahalle Muhtarı Nurullah Emekli ve Belediye Yazı İşleri Müdürü Halis Aydın'da yer aldı.

2676

Tüm Haberler