Haberler

ÇİFTÇİ VE ÜRETİCİ MEMNUN, DEMİRCİ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

5 Ocak 2019 Cumartesi

Demirci'nin her noktasında yatırımlarını aralıksız sürdüren Demirci Belediyesi, pazaryerine yaptığı üretici pazarında vatandaşlar ve üreticiler memnun.

Belediye Başkanı Selami Selçuk, yıllardır pazaryeri dışında sergi açan üreticiyi kışın çamurdan, yazından sıcaktan kurtararak, üretici pazarını 2018 Temmuz ayında hizmete sunmuştu. 

Yıllardır pazaryeri alanında çamurun içinde, yağmurda, karda, sıcağın altında sergi açmak zorunda kalan üretici ve çifçiler Başkan Selçuk'un yaptığı Üretici pazarı ile artık ürünlerini korunaklı bir şekilde satmanın mutluluğunu yaşıyorlar. 

05 Ocak 2019 Cumartesi günü ilçemizde etkili olan kar yağışında üreticilerimiz korunaklı bir şekilde ürünlerini pazarda sattılar.

Üretici pazarında sergi açan üretici ve çiftçiler Belediye Başkanı Selami Selçuk'a yaptığı bu güzel hizmetten dolayı'da teşekkür ettiler. 

VATANDAŞIMIZIN MEMNUNİYETİ HERŞEYDEN ÖNEMLİDİR

Belediye Başkanı Selami Selçuk " Demirci'mizin her noktasında vatandaşımıza hizmet için çalışıyoruz.  Yaptığımız üretici pazarı ile artık üreticimiz eskiden çamurun içinde, yağmurun, sıcağın altında ürünlerini satmaktaydı. Üreticimizin bu mağduriyetini ortadan kaldırdık. Üretici pazarımız vatandaşımızın ve üreticimizin hizmetinde "dedi. 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Bağlantı Linkine Tıklayınız : https://www.youtube.com/watch?v=9M8wSPogXmk&feature=youtu.be

2545

Tüm Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ HİSAR KAPLICALARI TERMAL TESİS VE APART OTELLERİ

Demirci Belediyesi Termal Tesislerinde Kısmi zamanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanımız ve daimi sağlık personelimiz bulunmaktadır.

DETAYLI BİLGİ