Haberler

DEMİRCİ BELEDİYESİ, ANKARA FUARINA DAMGA VURDU

8 Kasım 2018 Perşembe

Demirci Belediyesi, Ankara'da düzenlenen Ege İlleri Tanıtım fuarının favori standı oldu.

Demirci Belediyesi, 8 - 11 Kasım tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen 11. Ege İlleri Tanıtım fuarına katıldı. 

8 Kasım 2018 Perşembe günü açılan fuarda Demirci Belediyesinin yanı sıra Türkiye'nin birçok il ve ilçesinden kurum ve kuruluşlarda katıldı. 

Demirci Belediyesi ilçede yetişen başta Hünnap, Figani Efendi Eriği, Kestane, Muşmula, Ceviz ve Badem gibi yöresel ürünlerini tanıtıyor. Standa Ankara ve civarında yaşayan Demircililerin yanı sıra Ankara'da ikamet eden ve fuara gelen birçok vatandaşda ilgi gösterdi. 

Demirci Belediyesi standını Ak Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Mhp Grup Başkanvekili - Manisa Milletvekili Erkan Akçay, İyi Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Manisa eski Milletvekili Hakan Taşçı, Ankara'da ikamet eden Demircili Bürokratlar ve Demircili Hemşerilerimiz ziyaret ettiler. 

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Ankara'da 11. Ege İlle Fuarında Demirci Belediyesi olarak yöresel ürünlerimizi tanıtıyor ve Demircimizin adını duyuruyoruz. Standımıza Milletvekililerimiz ve Ankara'da bulunan Demircili bürokratlarımızda ilgi gösterdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Demirci Belediyesi olarak Demircimizin adını ve organik yetişen ürünlerini fuarlada tanıtmaya devam edeceğiz. Diğer yandan Ankara'da Bakanlıklarımızda ve T.B.M.M.'de Demircimiz için yeni yatırım projeleri ile ilgili de girişimlerimizi sürdürüyoruz "dedi.

Ankara 11. Ege İlleri Tanıtım Fuarının 11 Kasım 2018 Pazar akşamına kadar devam edecek.

2371

Tüm Haberler