Haberler

PIRIL PIRIL YENİ BİR YATIRIM, HİZMETE SUNULUYOR

19 Eylül 2018 Çarşamba

Demirci'ye her alanda büyük hizmet ve yatırımlara imza atan Başkan Selçuk, Akıncılar mahallesine yaptığı düğün salonu 22 Eylül Cumartesi günü hizmete sunuluyor.

Demirci'nin her noktasına hizmetlerini ulaştıran ve yıllanmış sorunlara çözüm bulan belediyecilik anlayışı ile çalışan Belediye Başkanı Selami Selçuk, Akıncılar Mahallesine 850 metrekare kullanım alanı olan, içerisinde gelin odası, mutfak, engelli lavaboları, kantini ve kulisi ile  tam donanımlı bir düğün salonunu Demirci'ye kazandırdı.

Başkan Selami Selçuk, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünlü, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Akın, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karakaya ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Akıncılar mahallesine giderek, incelemelerde bulundu.

DEMİRCİ HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " 2018 yılı Nisan ayında Akıncılar Düğün salonunun inşaatına start vermiştik. Hızlı ve gayretli bir çalışma ile yaklaşık 6 ay gibi bir sürede bu yatırımı tamamlayarak hizmete sunuyoruz. Her zaman söylediğim gibi Demirci herşeyin en güzeline layıktır.  Son olarak salonun ses ve ışıklandırma sistemi tamamlanarak hizmete sunuldu. Bunun gibi hem mahallelerimizde hem de ilçe merkezimiz de yatırımlarımız devam ediyor. 22 Eylül Cumartesi günü akşam bu salonumuzda ilk düğün organizasyonu gerçekleşecek. Memleketimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun "dedi.

2606

Tüm Haberler