Haberler

NECİP FAZIL, SİZİ BEKLİYOR ( VİDEO HABER )

12 Temmuz 2018 Perşembe

Demirci Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi 2018-2019 eğitim-öğretim yılı itibariyle sınavla öğrenci alan Fen ve Sosyal Bilimler proje okullardan biri olmuştu.

Demirci Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi, her geçen başarılarına bir yenisini eklerken, kariyer tanıtım etkinlikleriyle, yurt içi gezi, sportif faaliyetleriyle, yurt dışı projeleriyle adından söz ettiren bir okul haline geldi.

Yine  bölgede ilk defa 12 farklı dersten yapılan  Antalya gezisi ödülü olan Bilim Olimpiyatlarıyla ön plana çıkarak, bir marka olma yolunda hızla ilerlEYEN,Demirci NFKAL  kendisine  anlam, misyon, vizyon ve değer yüklemek isteyen  yeni öğrencilerini bekliyor.

Okul Müdürü Mustafa YILDIZ da : ‘’Biz Demirci Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi ailesi olarak ‘Bir okuldan daha fazlası.’ sloganıyla yola çıktık. Amacımız öğrencilerimizi her üniversiteye değil, istenilen üniversiteye göndermek olarak belirledik. Bunun için de bütün derslerden yetiştirme kursları  açtık, öğrencilerimize toplamda 100’ün üzerinde başarı değerlendirme sınavları yaptık. Bu çalışma ve gayretleri de yerelde ve genelde ödüllendirdik. Şimdi buradan bizi tercih edecek olan öğrencilere sesleniyoruz: Hiçbir başarı tesadüfî değildir ve geleceğinizi olasılıklara bırakmak istemiyorsanız deneyimli ve tecrübeli ailemizle sizleri aramıza bekliyoruz’ dedi.

Demirci Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi müzik öğretmeni Yaşar ARGUN tarafından okul  yazılan ve bestelenen tanıtım video ve marşıyla sizleri baş başa bırakıyoruz.

DEMİRCİ NECİP FAZIL KISAKÜREK ANADOLU LİSESİ MARŞI VE TANITIM KLİBİ

5369

Tüm Haberler