Haberler

1 DEMİRCİLİ, 3 BAKANIMIZ MANİSA'DAN

10 Temmuz 2018 Salı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni hükümet kabinesinde Demircili bir bakan ile, 3 Manisalı bakan yer aldı.

09 Temmuz 2018 Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı külliyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni kabinenin bakanları açıkladı. 

Yeni kabinede 1958 Demirci doğumlu Ruhsar Pekcan, Ticaret Bakanı olarak atanırken, Spor Toto Teşkilat Başkanı, Kula ilçesinden Mehmet Kasapoğlu Gençlik ve Spor Bakanı ve Manisa'nın eski Milletvekillerinden Ekrem Pakdemirli'nin oğlu Bekir Pakdemir'li de Tarım ve Orman Bakanı olarak kabinede yer aldı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni kabineyi açıklaması ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın Demircili olması sosyal medya da büyük yankı uyandırdı. Ruhsar Pekcan'ın Demirci'de Müteahhit Rıza Kadayıfçı’nın kızı olarak bilinmektedir. 

DEMİRCİMİZE, MANİSAMIZA VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı açıklamada " Yeni Türkiye'nin yeni kabinesi ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni bakanlar kurulunda bir Demircili hemşerimiz Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın olması bizi ziyadesi ile mutlu etti. Sayın Bakanımız Ruhsar Pekcan'ın Demirci ile bağlantısın devam ettiğini biliyoruz. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Diğer yandan uzun yıllardır kendisi ile tanışıklığımız olan, İlçemize 8 halı saha yatırımının yapılmasına büyük oranda katkı veren ve son olarak yarı olimpik yüzme havuzunun ilçemize kazandırılmasına destek veren Kula ilçemizden Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Spor Bakanı olarak kabinede yer alması bizlere büyük sevinç yaşattı. Yine Manisalı eski siyasetçilerden merhum Ekrem Pakdemirli'nin oğlu Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye de görevinde sonsuz başarılar diliyorum. Türkiye emin adımlara büyümeye ve kalkınmaya devam edecek. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlarımızın Allah yollarını açık etsin" dedi.

13572

Tüm Haberler